Innerlijke kracht

Ik ben een vrouw van 36 en heb sinds 1996 M.S.. Na rolstoel, rollator en revalidatie kwam het besef naar boven drijven dat ik mijn leven zèlf kan sturen en in de hand heb. Ikzelf moest iets veranderen: voetreflexzonetherapie kwam daarbij op mijn pad en was een nieuwe uitdaging, die ik met liefde ben aangegaan. Voetreflexzonetherapie blijkt voor mij een wonderlijke weg van vermindering van de klachten die ik had. Blokkades (zoals in de benen) zijn weg en ik voel het weer “stromen”, M.n. de energetische massages doen mij bijzonder goed, ik slaap beter en voel me energiek. Het lijkt wel alsof er een enorme ballast uit het verleden van me af is gevallen, ik voel me gereinigd, voel mijn lichaam weer helemaal en sta bovenal anders in het leven.

Door de liefdevolle massages die ik bij Shirley heb mogen ontvangen gaat het beter met me. Ze kan als geen ander uit de gesprekken die we hebben gevoerd, de rode draad eruit halen en daarop een passende massage geven. Ik voel me gezien en gesteund.

Inmiddels kan ik bergen verzetten door innerlijke kracht en door bewust in het Hier en Nu te leven. Elke dag is een een uitdaging en zie ik als een geschenk, van en voor mezelf!

R.

top