Shirley Portier

Mijn naam is Shirley Portier en mijn praktijk Shi4balance is gevestigd in Laren Gld. Ik ben als voetreflextherapeute en ademhalingstherapeute in 2006 begonnen en inmiddels is mijn praktijk uitgebreid met acupunctuur. Ik ben gediplomeerd Acupuncturist en Voetreflexoloog. In beide disciplines wordt niet alleen de klacht, maar ook de persoon als geheel behandeld. Niet alleen wordt er gewerkt aan uw klachten van dat moment, maar tevens aan preventie voor in de toekomst. Mijn praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. Deze beroepsverenigingen kent hoge opleidings- en nascholingseisen. Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars de consulten. Voor meer info klik op Vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars 2020.

Over mij

Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik in het verleden de opleiding tot psycho energetisch therapeut gevolgd. Hierdoor heb ik mezelf goed leren kennen, maar bovenal ook veel geleerd over de mens in het algemeen. Dit bewustwordingsproces heeft een grote rol gespeeld in mijn beroepskeuze. Doordat ik in het verleden de opleiding tot ademhalingstherapeute en psycho energetisch therapeut heb gevolgd, merk ik dat deze disciplines mij ondersteunen in mijn werk als acupuncturist en voetreflexoloog. Deze opleidingen maken dat ik mijn werk zo professioneel en zo breed mogelijk kan uitoefenen. Maar ook uit eigen ervaring weet ik dat bijvoorbeeld een “goede” ademhaling essentieel is voor de vitaliteit van lichaam en geest. Met name klachten als hartkloppingen, trillen en zweten, wazig zien en je angstig voelen worden vaak onderschat.

Mijn motivatie

Ieder persoon is uniek en verdient een persoonlijke behandeling welke met zorg wordt uitgevoerd. Deze persoonlijke benadering geeft me energie en voldoening, het zorgt ervoor dat mijn werk geen werk meer voor me is. Het vertrouwen tussen mij en de client en het respect voor zijn of haar probleem staat daarom in mijn praktijk centraal.

Ervaring

Inmiddels heb ik veel ervaring in het behandelen van psychosomatische klachten zoals bijv. slaapstoornissen, burn-out, stress, moeheid, hyperventilatie, nek-/schouderklachten. Ook zijn klachten als PMS, menstruatieproblemen, maagdarmklachten goed te behandelen met acupunctuur en/of voetreflex therapie. Voor de volledige lijst met klachten verwijs ik u te kijken onder Acupunctuur therapie op deze website.

//