Beroepsvereniging en Vergoedingen

Shi4balance voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De praktijk is daarom aangesloten bij de ZHONG, Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze beroepsvereniging kent hoge opleidings- en nascholingseisen. Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars de consulten acupunctuur. Het is raadzaam om zelf je polisvoorwaarden te raadplegen. Klik voor meer informatie op onderstaande logo's.

Let wel: Het is erg belangrijk om zelf contact op te nemen met je zorgverzekeraar of je voor vergoeding in aanmerking komt.

Klachten

Shi4Balance handelt volgens professionele en ethische richtlijnen. Wij streven naar een optimale behandeling voor onze cliënten. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over de manier waarop u behandeld wordt dan horen wij dat graag van u. Wij zullen dan proberen om uw klacht op te lossen. Mocht dit niet naar uw tevredenheid lukken dan kunt u met uw klacht ook altijd terecht bij de Zhong.

Om in contact te komen met de klachtenfunctionaris van de Zhong kun je een e-mail sturen naar klachtenfunctionariszhong@gmail.com. Voor meer informatie van de Zhong gaat u naar www.zhong.nl.

//