thuiskomen

Na een enthousiast telefoontje van mijn dochter over Shirley`s werk, heb ik zelf met Shirley gebeld. Na een heel prettig telefoongesprek, waaruit bleek dat ze het wilde proberen om mijn artrose-pijn in nek, handen en knieën te verlichten, heb ik een vragenlijst ingevuld en ben bij haar langs gegaan. Shirley kan op een zeer prettige manier vragen stellen en achter de oorzaak van verschillende spanningen komen. Na het eerste gesprek vertelde ze mij al hoe ik daar mee om moest gaan. Dat ervoer ik als een hele opluchting.

Na de eerste behandeling was de pijn al een stuk minder. Helaas kwam het na een week weer terug. Na de 2e keer kwam het iets sneller terug. Maar de behandeling van Shirley hielp wel. Na het derde bezoek merkte ik dat ik niet zo stijf meer was nadat ik anderhalf uur had zitten lezen. Normaliter voel ik me 80 als ik dan opsta, maar nu ging het gewoon heel vlot!

Als je bij Shirley langs gaat geeft het een gevoel van ‘thuiskomen’. Haar ontvangst, het kopje thee, de vraagjes, zo subtiel maar zo raak en dan de antwoorden. Daarna de behandeling: rustig en ontspannen. Ik voel me
gewoon heerlijk.

Helaas woont Shirley te ver weg om vaak naar haar toe te gaan, maar ook daarvoor heeft ze een oplossing gevonden. Met veel enthousiasme heeft ze een collega in de buurt gezocht waar ik nu terecht kan.
Maar, als ik bij Shirly in de buurt ben, dan maak ik  zeker nog een afspraak met haar!

Shirley, nogmaals bedankt!

T.

top