Ervaringen

Thuis door schouderklachten

Ik ben Janny en ik kwam op 30 januari thuis te zitten met een ontstoken schouder ik kon er niks mee dus moest ik van de dokter naar fysiotherapie ben er 10 keer geweest maar ik zag weinig vooruitgang.
Tja wat moest ik nou ik had wel eens van acupunctuur gehoord maar dat leek me niks vanwege die naalden en dacht eigelijk ook zou dat wel echt helpen.
Maar ik heb me er over heen gezet en ben toen gaan zoeken of er eentje in de buurt was.
Zo kwam ik op de site van shi4balance en toen heb ik gebeld en een afspraak gemaakt.
Op 11 maart ging ik er heen eigelijk best zenuwachtig en met lood in de schoenen ging ik naar binnen voor wat er zou gaan gebeuren.
Ik werd vriendelijk ontvangen door Shirley en we hebben eerst over alles gesproken zodat ze meer van me te weten kwam .Daarna begon de behandeling dood eng vond ik het maar goed ik moet zeggen dat het goed ging de naalden zijn zo dun dat je het niet eens goed voelde, ik ging eerst elke week 4 keer achter elkaar en ik was zeer verbaasd dat het zo goed ging want ik kon op therapeutische basis weer aan het werk en wat was ik blij dat ik weer wat kon zonder pijn.
We zijn nu al een paar maand verder en ik werk weer voledig dus Shirley bedankt en sorry dat ik het eerst niet zo wou geloven dat het zou gaan helpen maar ik ben reuze blij dat ik je gebeld heb en ik wil iedereen aanraden die zoiets heeft om jou ook te bellen.