Over mij

©Laren!Magazine

In 2003 startte ik de opleiding tot psycho energetisch therapeut. Tijdens de opleiding maakte ik kennis met voetreflexologie, ademhalingsoefeningen en acupressuur. Ik leerde niet alleen mezelf goed kennen, ook leerde ik veel over de mens in het algemeen. Ik ontdekte dat ik met mijn kennis en ervaring veel kon betekenen voor andere mensen.

Inmiddels ben ik gediplomeerd psycho energetisch therapeut, ademhalingstherapeut, voetreflexoloog en acupuncturist. Deze laatste opleiding rondde ik in 2013 af bij de Traditional Chinese Medicine Academie Nederland. Naast de Traditionele Chinese Geneeskunde, heb ik een gedegen westers medische basisopleiding gedaan.

Ik werk nu al geruime tijd full-time als acupuncturist en heb veel ervaring opgedaan in de behandeling van uiteenlopende klachten. Denk aan nek- en schouderklachten, frozen shoulder, stress, spijsverteringsklachten, PMS en vele andere aandoeningen. Ik zie dat acupunctuur bij veel mensen een goed resultaat geeft, vandaar dat ik mij hierin verder heb gespecialiseerd. Ik vind het elke keer weer bijzonder om te zien hoe acupunctuur het lichaam op een natuurlijke manier prikkelt om zelf de genezing te regelen. Zo heb ik veel mensen in mijn praktijk snel verlichting kunnen bieden bij pijn en ander ongemak.

Mijn kennis en ervaring met voetreflexologie en ademhalingstherapie ondersteunen mij in mijn werk als acupuncturist. Zo weet ik dat een ‘goede’ ademhaling essentieel is voor de vitaliteit van lichaam en geest. Klachten als hartkloppingen, trillen en zweten, wazig zien en je angstig voelen zal ik nooit onderschatten.

Motivatie

Ik gebruik mijn levenservaring, sterke intuïtie en gevoel voor empathie om mijn cliënten zo goed mogelijk te helpen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich begrepen voelen, dus stem ik mijn behandeling altijd af op de persoon voor me. Het is maatwerk. Respect voor het probleem staat daarbij centraal. Ik ga te werk zonder oordeel: ruimdenkend, intuïtief, empathisch, coachend. Als ik mensen kan helpen zich beter te voelen dan doe ik dat. Wanneer cliënten met bijvoorbeeld allergieën, chronische aandoeningen of pijn en bijverschijnselen van chemo dankzij acupunctuur toch kunnen functioneren, dan heb ik mijn doel bereikt.

Gediplomeerd acupuncturist
©Laren!Magazine

Nascholing