Ervaringen

Veel baat bij behandelingen

Ik heb de therapie als zeer prettig ervaren. Shirley woont in een heel rustige omgeving, waar je ontvangen wordt in een fijne, gezellige ruimte met een heerlijk geurtje en zachte muziek. Ik kan mij tijdens de behandeling dan ook volkomen ontspannen.

Shirley is enthousiast, doortastend en observeert goed. Zij bekijkt mijn klacht van alle kanten en welke invloeden hierop eventueel van toepassing kunnen zijn. Ze laat zich niet van de wijs brengen als ik weer eens chaotisch ben. Neemt rustig de tijd om alles door te nemen en laat me zien, wanneer ik er weer gespannen bij zit. Maant me ook steeds weer het rustig aan te doen.

Ze geeft me goede uitleg van wat ze gaat doen en welke reacties ik eventueel kan krijgen na de behandeling. Geeft me raad, hoe ik in een bepaalde situatie kan handelen om zo beter voor mezelf op te komen, wat dan weer minder stress oplevert. Ik ging voor mijn hoofd- klachten die af en toe best heftig waren, waardoor ik soms niet kon functioneren. In het begin van de behandeling had ik nog regelmatig hoofdpijn wat meestal terug te voeren was naar een bepaalde activiteit.

Frappant was dat ik meestal de dag na de behandeling na de behandeling aan het eind van de middag hoofdpijn kreeg, die s-‘avonds laat of in ieder geval de volgende ochtend verdwenen was. Daarbuiten heb ik geen hoofdpijn meer gehad.

In de beginfase van de behandeling heb ik aangegeven, dat ik ook nog een vleesboom had van ongeveer anderhalf pond. Misschien kon dit van invloed zijn op de behandeling, vanwege de druk op andere organen. Volgens de gynaecoloog zou de vleesboom inkrimpen na de overgang, dit gebeurde echter niet.

Wat schetst mijn verbazing, een paar weken terug realiseerde ik me de dat de vleesboom nu ineens kleiner aanvoelde. Waarschijnlijk komt dit door de extra activiteiten rondom de organen in mijn buik die behandeld zijn.

Al met al wil ik hierbij aangeven, dat ik veel baat heb gehad van de behandelingen en erg blij ben met het resultaat.

G.