Ervaringen

Frozen shoulder

Ik ben via een lieve vriendin bij Shirley terecht gekomen, want via via werkt voor mij altijd het beste. Recensies lezen zijn ook altijd belangrijk en daarom wil ik graag bijdragen met mijn stukje.
Ik ben bij Shirley binnen gekomen met een pijnlijke frozen shoulder, kon hierdoor niet of moeilijk slapen, wist maar niet hoe ik mijn arm pijnvrij neer kon leggen, want elke liggende houding was pijnlijk, wat resulteerde in woelige nachten zonder echte nachtrust. Ik kreeg mijn arm niet omhoog en ook niet achter mijn rug. Het schakelen in de auto was ook vervelend, maar ik reed graag naar Shirley, omdat ik voelde dat haar behandelingen het nodige in werking zette.
Shirley luistert met een zorgvuldige aandachtigheid naar dat wat je vertelt, en zal alles inzetten zodat daar waar nodig, weer beweging/stroming mag komen. Ik vond het altijd mooi om te zien hoe ze met zekerheid (na ‘een soort van stil overleg met haar meridiaan-pop’), altijd precies wist wat en hoe ze de behandeling in wilde zetten. Ze weet duidelijk wat ze doet en via welke weg ze dit wil bereiken. Ook spiegelde ze mij altijd graag met de nodige humor in dat wat ik deed of hoe ik mij bewoog, zodat ik meer inzicht kreeg. Hier vroeg ze dan eerst netjes toestemming voor.

Na zo’n 4 behandelingen kreeg ik ineens ruimte aan de voorkant van mijn schouder, alsof er letterlijk een verschuiving plaatsvond in mijn schouder. Ik kon mijn arm s ‘nachts ook weer beter laten liggen, en kreeg weer de nodige nachtrust. De pijn werd ook een heel stuk minder en dat was erg welkom natuurlijk. Het mooie vond ik dat niet alleen ikzelf, maar ook mijn praktijk ineens nog meer begon te stromen. En zo werkt alles samen, prachtig!
Shirley is een warme integere vrouw, eerlijk, betrouwbaar, persoonlijk, duidelijk, professioneel in haar werk en staat ervoor dat het bij jou weer mag gaan stromen.

Dank je wel lieve Shirley!