Ervaringen

Lichamelijke en emotionele klachten

Hallo beste lezer…

Graag deel ik mijn ervaring met jullie over mijn beleving omtrent de werkwijze en effecten van het werk van Shirley.
Om te beginnen stelt Shirley je snel op je gemak. Ze is een heel invoelende, inlevende, intuïtieve, eerlijke, recht door zee zijnde en vooral lieve vrouw, waardoor u zich heel snel begrepen voelt.
Ze oordeelt niet, luistert goed en hoe meer u vertelt over uzelf en uw klachten, hoe beter zij haar behandeling kan afstemmen op wat u nodig heeft.
Shirley geeft namelijk meer als alleen acupunctuur en zal waar nodig voorstellen om andere behandelmethoden te gebruiken en/of combineren. De regie ligt bij uzelf.
Het is per slot van rekening uw proces. Nu klinkt dit woord misschien erg zwaar, maar dat valt reuze mee. Het is gewoon een hele fijne ervaring en maakte dat ik mijzelf goed kon overgeven en vooral kon loslaten. Hierdoor merkte ik na de behandeling als snel resultaat.
Shirley heeft bij mij acupunctuur gecombineerd met o.a. spirituele adviezen, warmte en aandacht.
Na iedere behandeling merkte ik vooruitgang… Ik sliep weer beter, voelde mijzelf rustiger, mijn lichamelijke ongemakken als rugpijn en nekklachten werden minder en er kwam weer meer balans in mijn leven. Ook was het fijn om tijdens de behandeling even met iemand te kunnen praten die neutraal tegen alles aan kijkt, je soms een spiegel voor houd of een advies geeft.
Shirley kijkt ook niet strak naar de tijd en stemt zich vooral af op wat u nodig heeft. Ze werkt met veel passie en is goed in wat zij doet.
Ik kan iedereen aanbevelen op zijn minst één behandeling bij haar te proberen. Want ik weet zeker dat als u eenmaal binnen bent, u een soortgelijke ervaring zult hebben als mij.
Al met al heb ik een behandeling of 5 gehad. Ik was er niet voor verzekerd en heb mijn behandelingen zelf betaald, maar het was mijn geld dubbel en dwars waard.
Dus heeft u lichamelijke en emotionele klachten en vind u ook dat uw gezondheid het belangrijkste bezit is wat u heeft… Probeer het dan eens bij Shirley en u zult er geen spijt van hebben.

Vriendelijke groeten

Fabian