Ervaringen

Obstipatie, hoofdpijn en vermoeidheid

Mijn dochter zal al een tijdje niet lekker in haar vel, had allerlei vage klachten zoals hoofdpijn, prikkelbaar, niet kunnen slapen etc. Na gegoogeld te hebben op een therapeut in de buurt, kwamen we bij Shirley uit. Heel bijzonder dat mijn dochter zich bij Shirley durfde bloot te geven, dit doet ze eigenlijk bij niemand, en zeker niet bij iemand die ze helemaal niet kent.

Na de eerste behandeling viel ze als een blok in slaap en begon ze meteen die week al te merken dat ze beter in haar vel zat. Na drie behandelingen waren de klachten verdwenen en hadden we onze vrolijke dochter weer terug. Omdat ik zelf al meer dan 40 jaar buikpijn had vanwege obstipatie, raadde mijn dochter me aan ook naar Shirley te gaan. Eerlijk gezegd dacht ik niet dat er iets was dat nog zou kunnen helpen, laat staan acupunctuur, ik had immers al zo veel geprobeerd.

Na de eerste behandeling merkte ik niets, maar vanaf de 2e behandeling kon ik iedere dag naar het toilet, zonder pijn! Shirley vroeg me ieder bezoek hoe het ging en stemde de behandeling daarop af. Na iedere behandeling voelde ik me beter, ook mijn hoofdpijn en vermoeidheid verdwenen. Nu, na 5 behandelingen voel ik me gezonder, fitter en gelukkiger.

Shirley is een hele warme, lieve en empathische vrouw die geen genoegen neemt met het feit dat je maar moet leren leven met je klachten. Zij zal er alles aan doen om je te helpen de klachten te verminderen of helemaal te laten verdwijnen. Had ik dit maar jaren eerder geweten.

Sietske